Extra Muros
home » Extra Muros » despre noi

Despre noi

Departamentul de consultanță Extra Muros din cadrul Groove Hour SRL și-a fixat un set de valori și principii care îii asigură o prezență vizibilă în comunitatea de consultanță:

MISIUNE

Soluțiile integrate și durabile în dezvoltarea comunitară, organizațională și de afaceri, prin strategii și proiecte personalizate și creative, care generează avantaje competitive pentru clienții noștri.

VALORI

Valorile care ne orientează și determină acțiunile și deciziile în companie:

Deontologia profesională

Ne-am stabilit o conduită și un set de reguli stricte față de client, față de mediul de consultanță concurent, precum și față de parteneri, care îi asigură o poziție lipsită de echivoc.

Resposabilitatea față de client

Ne-am stabilit o conduită și un set de reguli stricte față de client, față de mediul de consultanță concurent, precum și față de parteneri, care îi asigură o poziție lipsită de echivoc.

Valoarea echipei

Serviciile de calitate, flexibile și riguroase sunt asigurate de o echipa preocupată de permanentul progres profesional și emoțional, de punerea în comun a resurselor și competențelor.

Inovarea

Urmărim cu consecvență acordarea conceptelor de dezvoltare și tehnologice europene și internaționale cu valorile și cultura locală, ca unic mod de a progresa la nivel comunitar sau în afaceri.

ECHIPA

Echipa de consultanță este formată din cinci experți în management de proiecte, cu specializare în domeniul public-strategic, financiar, edilitar, marketing și PR, dezvoltare a resurselor umane - tineret și mediu înconjurator.

  • Alina Geicu
  • Alina Vasilescu
  • Anca Stanilă
  • Dragoș Paiu
  • Irina Frigioiu

Datorită diversității proiectelor și lucrărilor abordate de Extra Muros-Groove Hour, experții săi colaborează cu o rețea profesională care cuprinde analiști economic-financiari, avocați, ingineri, arhitecți, evaluatori, experți tehnici acreditați, artiști.

 
Un site marca BlueChip Computers BlueChip